A Szüzek szerelmesek lesznek, a Nyilasokat érzelmileg zsarolhatják – Márciusi szerelmi horoszkóp

Márciusban sem lesz izgalmaktól mentes a szerelmi életed! Kíváncsi vagy, rád talál-e az igazi, vagy tudni akarod, hogy alakul a párkapcsolatod? Olvasd el a havi szerelmi horoszkópot!

KOS:
III.21. – IV. 20

Ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy most egyáltalán nincs önbizalmad, ha a félelmek megjelennek benned. Ezek egyébként egyáltalán nem jellemzőek rád, de most bezárhatják a szíved. Ha nehézségekbe ütközöl, vedd természetesnek, fogadd el. Használd ki ezt a belső csendet ahhoz, hogy önmagadon belül rendet rakj! Amit adtál másoknak, csak azt kaphatod vissza! Arra is figyelned kell, hogy ne ess az önsajnálat csapdájába, a felelősség áthárításába – hisz tudjuk, hogy nem történik soha semmi veled, aminek te nem lennél részese. „Egykezes taps nincs”!

 

BIKA:
IV.21. – V.20.

Mondd ki, ha szerelemre vágysz, és engedd meg, hogy érkezzen! Itt az ideje, itt vannak a lehetőségek! Ráadásul, most olyan kapcsolatba „futhatsz bele”, olyan partnerrel találkozhatsz, akivel már többször éltél együtt, akivel rá tudtok csodálkozni egymásra – „hisz őt ismerem valahonnan!”. Ha már van párkapcsolatod, akkor mélységet tudtok vinni kettőtök közé, mely a testiségben is megmutatkozhat. A félelmek és a türelmetlenség akadályokat gördíthetnek a gyönyörű megélés elé, maradj középpontodban, aminek jönnie kell, úgyis jönni fog!

 

IKREK:
V.21. – VI.21.

Váratlan találkozásokra, fellobbanásokra számíthatsz, a legmeglepőbb helyeken, abszolút kiszámíthatatlanul – mégis valami stabilitást, megnyugvást, biztonságot tükröznek a történések. Különleges öltözködéseddel, viselkedéseddel hívhatod fel magadra a figyelmet, de az is lehet, hogy épp az ügyetlenségeddel, félszegségeddel – mely mások szemében szerethető, vonzó is lehet. Most is, mint mindig, a kapcsolódás, beszélgetés könnyen megy, el tudod kápráztatni környezeted, és kedvességednek, bájodnak, nagyon jó diplomáciai érzékednek, okosságodnak szinte senki sem tud ellenállni.

 

RÁK:
VI.22. – VII.22.

Ha nem akarod elijeszteni magadtól a másik nemet, akkor igyekezz nem vitát gerjeszteni, nem besértődni, nem belemenni érzelmi zsarolós játszmákba – és nem utolsó sorban – szerelmeddel, vagy vágyott partnereddel nem versenyezni! A kíváncsiskodás és pletykálkodás is akadályozhatja most a szerelem kibontakozását vagy áramlását. Ellenben, bölcsen megfogalmazott, elfogadással és szeretettel teli szavaiddal felhívhatod magadra a figyelmet. Utána már csak hagyni kell legbelső énedből jövő gondoskodó, odafigyelő szereteted áramlását.

 

OROSZLÁN:
VII.23. – VIII.23.

Talán te sem tudod, hogy mit szeretnél: egyedül lenni álmaiddal, önsajnálatoddal, csalódásoddal, elbújni saját biztonságot adó falaid mögé, vagy új impulzusok után menni, lendületedet, kreatívságodat, elbűvölő képességedet bevetni, és meghódítani ismételten a világot. Egy biztos, hogy a végletesség most erősen jellemző lehet rád, bármelyiket is teszed, azt – nagyon! Próbáld megtalálni a középutat, nem túlzásba esni! Kicsit megpihenni, belül rendet tenni, de ugyanakkor az újra is nyitottnak, befogadónak lenni!

 

SZŰZ:
VIII.24. – IX.23.

Szerelemre vágysz? Elkerülhetetlenül itt van! Segítségként érkezhet. Mozdíthat az érzelmek felé, melyet, ha lehet, igyekszel elkerülni, hisz kiszámíthatatlanok, nem lehet kézben tartani, felügyelni őket. Mélységében alakulhatsz általuk, szinte kicserélnek! Ahogy semmi sem egyszerű, úgy itt is lehetnek viharok, összeütközések, de ezek a csiszolódások csak segítségedre vannak a túlzott biztonság utáni vágyad elengedésében, kicsit lazítanak, könnyebbé, hittel telibbé tesznek. A türelmetlenség viszont akadályokat gördíthet eléd!

 

MÉRLEG:
IX.24. – X.23.

Mindenkit leveszel a lábáról kedvességeddel, mosolyoddal – a szerelem körbeölel. Előző életből jövő kapcsolatok bukkanhatnak fel, de az is lehet, hogy titkos szerelembe futsz bele. Szerelmeddel együtt le tudjátok nyűgözni a világot, szerepelhettek közösen, a csodátokra járhatnak. Minden apró dolgot meg tudtok most beszélni, ha értő figyelemmel figyeltek egymásra. Ha mégsem, vitákkal kell számolnod, amik után célszerűbb inkább hallgatni, mint folytatni a hangossá vált beszélgetést.

 

SKORPIÓ:
X.24. – XI.22.

Lehet, hogy álmodoznál, a „rózsaszín ködben” ellennél – ám egy hideg-rideg, józanító akadály ezt megszüntetheti, és szembe kell nézned a valósággal. A „karácsonyfának” álmodott másik személyből egyszerű „fenyőfa” lesz, és nem kis próbatétel vár rád: így elfogadni, így szeretni őt. Együttérzésed, a másik megértése mindenképp javadat, kapcsolatodat szolgálja, mely elmélyülhet, de az is előfordulhat, hogy véget ér. A legfontosabb tudnod, megfogalmaznod, hogy mit szeretnél, és vállalj felelősséget azért, ami történik!

 

NYILAS:
XI.23. – XII.21.

Ha van kapcsolatod, próbára van téve, ha nincs, a benned levő szabadságvágy nem biztos, hogy teret enged neki. Az akaratosság, türelmetlenség mindenképpen akadályokat gördíthet. Az sincs kizárva, hogy belecsúszol érzelmi zsarolós játékokba, besértődésekbe, hallgatásoddal, a másik felett való uralkodásba. Ám, ha tudatos vagy, képes vagy magad kívülről látni, akkor a bölcsességed kap teret, mely pontosan tudja a határait – szavaival, tetteivel vigyázni tud arra, ami érték neki. Fogalmazd meg, mit szeretnél! Az lesz!

 

BAK:
XII.22. – I.20.

Munka közben, pénzügyi dolgokkal való foglalatosság során váratlanul érkezhet a szerelem, mely tele lehet izgalmasnál izgalmasabb, különleges beszélgetésekkel, újdonságok, friss hírek átadásával, mosollyal, kedvességgel, flörttel. Vidd el a szerelmed nem megszokott helyre, nem megszokott időben – meglepetések özönével fogtok találkozni! A művészetek is segíthetnek – legyen az egy kiállítás, múzeum, egy koncert, egy mozi, esetleg egy közös alkotásra való lehetőség, akár a népművészet területén.

 

VÍZÖNTŐ:
I.21. – II.20.

Szerelem, szerelem, szerelem! Flört, flört, flört! Erről szól most az élet, ez van a középpontban, ez az izgató, itt vannak a sikerek. Szinte minden kiszámíthatatlan most ezen a területen. Ne csodálkozz, ha épp ez kell, erre van szükséged, erre vágysz – és ami biztos, az unalmasnak tűnik, onnan tovább kell menned. Az otthonod is felfordulhat általa, teljesebbé válhat, megjelennek az érzelmek, a szeretet, a nagy beszélgetések, a művészetek is. Nagy valószínűséggel előző életbeli találkozásokra kerül sor, mely akkor is, most is építő jellegű.

HALAK:
II.21. – III.20.

Hitrendszerbeli, filozófiai vitatkozások terhelhetik – akár a már meglévő, akár a még épp kialakulóban levő kapcsolatod. Az együttérzés, mely oly jellemző rád, valahol most elmaradhat, és így harcokkal, kritikákkal teli lehet együttlétetek. Titkos kapcsolatba is beleszaladhatsz, melynek megvan a maga izgalmas, energiát adó, szép része, ám az árnyoldala, a terhe is. Az érzelmi zsarolásra is érdemes most odafigyelned, hisz az a csapda is észrevétlenül ki van téve! Legyél tudatos, ne lépj bele! Mondd azt, amit gondolsz, cselekedd azt, amit mondasz! Ennek megtanulása egyébként is az életfeladatod!    

femcafe