Ezt a 2 összetevőt tedd a lábfürdőbe, és 20 perc alatt megszűnik minden fájdalom

loading...

Az Epsom só és almaecet lábfürdő recept, amely megfordítja láb fájdalom 20 perc alatt

Előfordult már, hogy kikeltél az ágyból, és úgy érezted, fáj a sarkad, vagy lüktet a lábujjad? Az emberek általában érzékenyebbek ezekre a fájdalmakat, amikor csizma után cipőt, vagy cipő után szandált viselnek évszakváltáskor. Ilyenkor nagyanyánk praktikája jól jöhet: almaecetes, magnéziumsós lábfürdő.


A forró víz

A melegvíz maga  nagyon erős orvosság. Már évszázadok óta használják az ázsiai és észak-európai népek, mert ízületi gyulladás és tuberkulózis esetén is segít csökkenteni a tüneteket. A meleg víz javítja a vérkeringést, és ha nem is gyógyítja a TBC-t pé,dául, a tüneteket mindenképpen enyhíti.

Epsom só vagy magnézium só

Olyan ásványi anyagokban gazdag, mint a magnézium, amelytől az izmok ellazulnak, és javítja a kalcium felszívódását a szervezetben. Tartalmaz még szulfátokat.

Almaecet

Erős gombaölő és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a lábszagot is. Ha a láb büdös, vagy gombás, az almaecet segít legyőzni a betegséget, és megöli az összes baktériumot a lábon. Lágyítja a kemény bőrt.

Így kell elkészíteni a fürdőt:

Hozzávalók

Fél liter meleg víz

Két csésze almaecet

Fél csésze Epsom só

 

Keverd össze a hozzávalókat egy nagyobb tálba, majd áztasd a lábad, amíg ki nem hűl a víz.

 

- See more at: http://healthylifestory.net/index.php/2016/03/18/the-epsom-salt-and-apple-cider-vinegar-foot-bath-recipe-that-reverses-foot-pain-in-20-minutes/#sthash.LvTzmhPy.dpuf