Így feszesítsd vissza a szemhéjon a lógó bőrt 4 lépésben

A megereszkedett szemhéj gyakori probléma, sokan mr viszonylag fiatalon tapasztalják genetikai okokból, és igencsak öregíti az arcot. Nem kell sebészhez fordulni, nézd, milyen megoldás létezik!Itt a Hogyan húzza meg laza bőr a szemhéjak 4 lépésben!

A szemhéjt csak akkor érdemes megoperáltatni, ha már zavarja a látást, amíg esztétikai kérdés, az arctorna is tökéletesen elegendő.

1. LÉPÉS

Eva Fraser brit szakember dolgozott ki egy gyakorlatsort a lógó szemhéjra. Napi 10 percet elég rászánni, egy héten néygszer, és nagyon hamar látszik az eredmény. Emelje fel a szemöldökét, és helyezze egyik ujját a szemöldökre annak érdekében, hogy a bőr a helyén maradjon, ne mozduljon. Ezután csukja be a szemét, és tartsa ebben a helyzetben hat másodpercig. Ezután nyissa ki a szemét, és ismételje meg a gyakorlatot. Ha erősen tartja a szemöldök helyét, érezni fogja, ahogy dolgozik az izom. Ezen a videón bemutatják Eva gyakorlatát az amerikai tévé egyik showműsorban.

2. LÉPÉS

Mindenképpen  érdemes használni egy feszesítő krémet, amit kifejezetten a szere alakítottak ki, mert ez különösen érzékeny terület..

3. lépés

Nagyon ajánlott, hogy megpróbálja az úgynevezett Thermage technikát. Ez rádióhullámokat használ felmelegíti a bőrt a szem körül, ami miatt a kollagén összehúzódik. Az FDA szerint, ez a módszer körülbelül két évig tartja meg az eredményt, utána ismételni kell.

4. lépés

Bár a orna mindenkinél segít, ha valakinek nincs ehhez kedve, marad a szemhéjplasztika, amely gyorsabb megoldás, és nem veszélyes, hiszen itt csak kis sebet ejtenek, de nagyon rutinos orvost válasszon, mert, ha túl sok bőrt távolítanak el, tipikus, csodálkozó tekintet lesz az eredmény, amit néhány sztárnál láthatunk, mint Olivia: