A macska a 64 éves vállát ütögeti a lábával. A nő elzavarja, de nemsokára megérti, milyen sokat köszönhet az állatnak!

loading...
Tom kicsi, fekete-fehér kóbor macska volt. Az esőben Sue McKenzie házának ajtaja előtt nyávogott egykoron. A férje nem engedte be az állatot. Sue adott neki egy szelet sózott marhahús.Végül befogadta Tomot. 20 évvel később hihetetlenül hálás lett ezért a napért!

Flickr / ÄngelaAntunes

Toms független és zárkózott természetű cica volt. Ritkán kereste a kapcsolatot az emberekkel. Egyszer Tom viselkedése megváltozott hirtelen.

loading...

Flickr / ErinMurphy

Ezen a napon állandóan  a 64 éves Sue körül maradt. A legfurcsább z volt, hogy amikor Sue leült, a macska felugrott rá, és a jobb vállán, és a nyakán csapkodott hangosan nyávogva.

Sue 2 hét múlva már aggódott szőrös barátja miatt, és elvitte állatorvoshoz. De az állatorvos nem talál semmit, Tom teljesen egészséges volt. Otthon folytatta a furcsa viselkedését.

Facebook / SusanMcKenzie

Ezután Sue eszébe jutott valami. Talán Tom kommunikálni akar valamit? Mért csapkodja a vállát. Ekkor megérezte a csomót. Sue orvoshoz ment, ahol megvizsgálták a csomót. Hodgkin limfóma. Sue-nak rákos daganata volt a vállán!

Facebook / SusanMcKenzie

Megkapta a kemoterápiás kezelést, és szerencsére egy évvel később az orvosok közölték a hírt: A rák eltűnt! "Szerettem volna megköszönni Tomnak", mesélte Sue ", de  macska már nem érdeklődött annyira iránta, újra zárkózott lett.

 

Facebook / ScunthorpeTelegraph

De kijelenthetjük, hogy a már macska mentette meg az életét!!