Éle­tet ment így a szó­da­bi­kar­bóna: Ke­verd cit­rom­mal!

A cit­romlé és szó­da­bi­kar­bóna együtt fan­tasz­ti­kus kom­bi­ná­ció! A két cso­da­szer egy­más ha­tá­sát fel­erő­sítve vi­gyáz az egész­ségre.1970 óta egészen a közelmúltig számos olyan kísérletet végeztek, melyek mind sorra bebizonyították, hogy

a citrom 12 különböző daganatos betegség esetében biztosan elpusztítja a rákos sejteket.

Nemcsak hogy megakadályozza az áttétek kialakulását, de a megfékezésben 10 ezerszer erősebb hatékonyságot fejt ki, mint a gyógyszerek illetve a kemoterápia együttes alkalmazása.

Miért épp a citromlé?

Érdekes, hogy a benne lévő savak ellenére a legjobban lúgosító gyümölcs a citrom. Nem véletlen, hogy rendszeres fogyasztását a legtöbb természetgyógyász szinte mindenkinek javasolja. A citrom lúgosító hatása miatt enyhíti az emésztési panaszokat, mint a savas reflux, gyomorégés, székrekedés, felfúvódás vagy hányinger. Citromlével biztosíthatod a szervezet Ph-egyensúlyát, megakadályozhatod a vesekő kialakulását, magas C- és B- vitamintartalma természetes fertőtlenítő hatást fejt ki és visszaszorítja a gyulladásokat.

Biológiailag hatékony lúgosító anyagot legbiztonságosabban citromlével juttathatsz a szervezetedbe!

A citromnak ráadásul megvan az a képessége, hogy úgy tudja felvenni a harcot a rákos sejtekkel, hogy közben az egészséges sejtek nem sérülnek, nem mennek tönkre - ellentétben a kemoterápiás kezelésekkel.

Elképesztően erős hatás!

E csodás hatás a citrom magas C-vitamin tartalmának köszönhető, mely miatt a szervezet igen széles spektrumban képes felvenni a  harcot abakteriális és gombás fertőzésekkel szemben. A citrom ezen kívül szabályozza a vérnyomástés egyben erős antidepresszáns is, hatékonyan csökkenti a stresszt.

Kombináld szódabikarbónával!

A citrom számos pozitív hatása mellett mindazonáltal számolni kell a savanyú ízzel is, hiszen ez a mediterrán gyümölcs rendkívül gazdag savakban. Ezt a zavaró körülményt csökkentheted, ha szódabikarbónával együttfogyasztod el a napi citrommennyiségedet. Nemcsak a bántó savasságot csökkented ezzel, hanem újabb lépést is teszel az egészség visszanyerése felé. A szódabikarbónaugyanis minden körülmények között lúgosítja a szervezetet és támogatja a fiatalító folyamatokat.

Ilyen a citrom és a szódabikarbóna együtt

Nagyon egyszerű a feladat: keverj össze 2 dl citromlevet egy teáskanál szódabikarbónával egy pohárban és kész! Ebből az oldatból minden reggel éhgyomorra igyál meg egy pohárral. Legjobb, ha ezzel kezded a napod!

Ha  túl töménynek vagy savanyúnak éreznéd az italt, nyugodtan hígítsd tovább vízzel.

Forrás: naturalnews.com

ripost