Détár Enikő még min­dig nem tudta el­en­gedni Ré­kasi Ká­rolyt

 

A szí­nésznő őszin­tén val­lott az előző há­zas­sá­gá­ról.

Enikő bevallotta, amit évek óta sokan sejtenek: a színésznőt olyan erős érzelmi kötelék fűzi Rékasi Károlyhoz, amit a válásuk sem tudott elszakítani. Havas Henriknek elmondta, a volt férjéről általában tiszteletből nem beszél, hiszen jó ideje már hivatalosan is külön folytatják az életüket, néhány mondat erejéig mégis kivételt tett.

"Egy érzelmi köteléket és két gyereket nem akarok lehazudni, még a jelenlegi párom felé sem. Valóban nincs jó állapotban a gyermekeim édesapja" - utalt Rékasi Károly egészségi helyzetére-

Détár Enikő felállt a padlóról és új életet kezdett. (Fotó: ATV)
Détár Enikő felállt a padlóról és új életet kezdett. (Fotó: ATV)
loading...

Enikő jelenlegi párjának, Péternek is elmondta mindezt, így most már ketten együtt drukkolnak azért, hogy Rékasi Károly mihamarabb felépüljön és újra teljes értékű emberként dolgozhasson. A színésznő ugyanakkor sajnálja, hogy korábban szinte az egész életét kiszolgáltatta a nyilvánosságnak.

"Megmutattuk a családot és megmutattuk a cukimodellt, amit leöntöttek sziruppal. Mikor ez borul, az nagyon érdekes mások számára. Nem haragszom senkire, a saját felelősségemet is megláttam ebben a történetben" - vallotta be őszintén.

loading...

Détár Enikő szívszorító vallomása alapján minden jel arra mutat, hogy a színésznő még nincs teljesen túl válásán.

Ez pedig nem is csoda, hiszen Rékasi Károly harminc év házasság után döntötte el három évvel ezelőtt, hogy a továbbiakban Pikali Gerda oldalán folytatja tovább az életét.

ripost