Fájt a lány feneke, orvoshoz ment. beleszúrtak a combjába, és nem hittek a szemüknek, mi jött ki belőle!

 

A gyönyörű, most 29 éves éves modell rosszul érezte magát, fájdalmai voltak, és elment orvoshoz.

loading...

A lány korábban két különböző anyaggal is feltöltette combja felső részét, így növelve meg a fenekét, hogy igazán formás legyen, ami nem ritkaság Dél-Amerikában. Ezeket a folyadékokat kellett volna eltávolíttatni, mivel nem szívódtak fel megfelelően, és elfertőzték a combizmait, ez okozta állandó fájdalmát.

 

 

A rothadásnak indult izomzat rosszul reagált az operációra, és elfertőződött. Andressa Urach barátja újságíróknak beszélt arról, hogy a modellt hónapok óta fájdalmak gyötörték. „Úgy járt a plasztikai sebészhez, mintha bevásárolni mennénk. Megcsináltatta az ajkát, az állát, az orrát és több más testrészét is” – mondta.

loading...

Andressa Urachot mesterséges kómában tartották az orvosok, akik csak bizakodtak, hogy a fiatal hölgy képes lesz megbirkózni a fertőzéssel. Végül nem kellett levágni a lábát, de ezért nem szabad ilyen anyagokat a testbe juttatni. A modell a feneke mellett azzal is ismertté vált, hogy állítása szerint viszonya volt Cristiano Ronaldóval. Ezt a sztárfocista határozottan cáfolta.