EGY VOLT PROSTI SZAFTOS RÉSZLETEKET TARTALMAZÓ LEVELET ÍRT EGYKORI ÜGYFELEINEK

Aranyérmes színlelő vagyok. Annyira színleltem, hogy recepciós is majd’ leesett a székéről a nevetéstől. Mit vártál? Te voltál aznap a... Image result for tanja rahm

Kedves gyönyört vásárló ügyfél,

Ha úgy gondolod, hogy én bármikor is egy csöppnyit vonzódtam hozzád, hatalmasat tévedsz. Soha nem éreztem vágyat arra, hogy dolgozni menjek. Egyetlen dolog járt a fejemben, hogy pénzt keressek, méghozzá gyorsan.

Ne tévedjünk, nem könnyű pénzt, mert a pénzkeresetnek ez a módja igencsak nehéz. Gyorsnak gyors, igen. Mert én hamar megtanultam a trükköket, hogy te minél hamarabb elvégezd, amit el akartál...

Ha azt hitted, szívességet teszel nekem, ha 30 percet vagy egy órát kifizetsz, tévedtél. Azt szerettem, ha a lehető leggyorsabban eltűntél. Tulajdonképpen én azt szerettem, ha te hanyatt feküdtél és hagytad, hogy minél gyorsabban tegyem a dolgom.

loading...

Ha azt gondoltad, hogy a férfiasságodat hízlalja, ha kielégítesz, akkor tudd, hogy színleltem. Aranyérmes színlelő vagyok. Annyira színleltem, hogy recepciós is majd’ leesett a székéről a nevetéstől. Mit vártál? Te voltál aznap a harmadik, az ötödik vagy a nyolcadik....

Ha azt hiszed, hogy fizettél a hűségemért vagy egy kis beszélgetésért, gondold újra.Egyáltalán nem érdekeltek a kifogásaid. Nem érdekel a feleség kismedencei fájdalma, és hogy neked nem megy gyönyör nélkül, vagy bármi más szánalmas kifogás, amivel tőlem vásároltál kielégülést.

Amikor azt hitted, megértelek, és veled érzek, hazudtam. Csak megvetést éreztem, miközben valami meghalt bennem. Elvetetted bennem a kétséget. Kétséget, hogy minden ember ugyanolyan cinikus és hűtlen, mint te.

Soha nem mondtad még azt sem, amiről azt hitted, hallani akarom. Ehelyett azt mondtad, amit te magad akartál hallani. Azt mondtad, amire szükséged volt, hogy megőrizd az illúziód, és ami miatt nem kellett azon gondolkodnod, hogy lehetséges, hogy én 20 évesen ott végeztem.

loading...

Egyáltalán nem érdekelt téged az, aki vagyok. Csak egy célod volt, hogy a hatalmad megmutasd azáltal, hogy azt csinálsz a testemmel, amit akarsz.

Ha pénzért veszed a gyönyört, az sokat elmond rólad, az emberségedről és a szexualitásodról. Számomra ez a gyengeség jele, még akkor is, ha te összekevered valami beteg hatalommal és státusszal.

Én hiszek az emberekben, benned is. Tudom, hogy mélyen van lelkiismereted. Hogy csendben gondolkoztál azon, hogy amit teszel, etikailag és erkölcsileg igazolható-e. Azt is tudom, hogy belül azzal véded magad, hogy jól bánsz velem, kedves voltál, sosem akartad megsérteni a határaimat...

Üdvözlettel,

Tanja Rahm

Tanja Rahm három évet töltött különböző dán bordélyokban, 23 éves volt, mikor kilépett ebből, majd terapeuta, szexológus és oktató lett. 

Fordította: éclipse Forrás: gumiszoba.com